FOTO/VIDEO: Tomislvgrađanin Mate Ćurić na “Lavaredo ultra trailu” istrčao 122 km s oko 6000 m elevacije

admin
0 0
Read Time:56 Second

U sjevernoj talijanskoj regiji Veneto u gradu Cortina d’Ampezzo smještenom na 1210 m nadmorske visine održana je jedna od najprestižnijih svjetskih trail utrka “Lavaredo ultra trail”.


Mate Ćurić iz Prisoja pokraj Tomislavgrada član AK Pulsa uspješno je završio utrku na 122 km i u dobnoj skupini zauzeo odlično 19. mjesto. U ukupnoj konkureciji u kojoj su se našli vrhunski trail trkači 52-godišnji Mate je zauzeo 284. mjesto.Svoju dionicu završio je za 19 sati, 38 minuta i 45 sekundi. Na utrci je sudjelovalo više od 1600 trkača iz 90 zemalja koji su se natjecali na dionicama od 10 km do 122 km.

Osim što je savladao izuzetno zahtjevan izazov, Mate je prošao kroz najljepše dijelove Dolmita što se može vidjeti u fotografijama koje je zabilježio.Na svom Facebook profilu zahvalio je svima koji su mu bili podrška:”Hvala svima na podršci koja je bila neizmjerna…” Podsjetimo, prisojanin Mate Ćurić iza sebe ima najprestižniju utrku na svijetu The North Face Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SKB Mostar: Zbog ugriza otrovnice hospitalizirana tri pacijenta, imamo dovoljno antiviperinum seruma

Foto:Fena U ovoj su sezoni dosad potvrđena tri slučaja ugriza zmije otrovnice u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar iz koje napominju da imaju dovoljne količine protuotrova, tj. seruma protiv zmijskog otrova. Tijekom ove sezone u Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar hospitalizirana su tri bolesnika sa srednje teškom […]

Pretplatite se