HNK Tomislav: Budi dio povijesti “Kupi sjedalicu”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

HNK Tomoslav je na svom facebook profilu pozvao sve navijače i pratitelje na društvenim mrežama da sudjeljuju u novom projektu kluba. Prenosimo obavijest u cjelosti.

Pred Vama je projekt Hrvatskog Nogometnog kluba Tomislav koji ovoga puta
želimo realizirati zajedno s vama.

PRIKLJUČI SE

Ono što želimo istaknuti, a to je da projekt koji realiziramo skupa s vama “Kupnja sjedalica” nudi dvije opcije. Sjedalo + godišnja članska (100KM) ili samo sjedalo 30KM.

Budi dio povijesti

HNK Tomislav se natječe u Prvoj ligi FBiH. Klub je to koji se ima čime ponositi, od infrastrukture do dobre gledanosti, također treba istaknuti omladinski pogon koji uvijek niže zapažene uspjehe. Nakon napravljene umjetne trave, izgrađene su sobe u sklopu stadiona za naše igrače, želimo istaknuti i krov na zapadnoj tribini koji će biti realiziran do 15.8.
Akcija je to kojom želimo stvoriti homogenu vezu kluba i navijača, da naši navijači budu dio povijesnih trenutaka, pa tako i ove akcije.
Za bolju budućnost-PRIKLJUČI SE.

Kako postati donator

Kontinuitet donacija smo osigurali novom uslugom na tržištu kojom u par jednostavnih koraka donirate sredstva za svoj voljeni klub. To možete napraviti putem transakcijskog ili deviznog računa ili osobno u prostorijama kluba putem obrasca. Svaki donator bit će javno objavljen na web stranici i moći će svoj udio donacije pronaći putem web-a.

Za uplate iz BiH:
Banka:UniCredit Bank
Broj računa:338 230 226 3099 682

Za uplate iz inozemstva:
Banka:UniCredit Bank
IBAN:BA39 3382 3048 6338 6345
SWIFT:UNCRBA22

HN K Tomislav/Facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obaranje rekorda: Najtopliji dan u svijetu zabilježen je jučer

Ponedjeljak je bio najtopliji dan ikada zabilježen u svijetu, prema podacima američkog Nacionalnog centra. Prosječna globalna temperatura dostigla je 17,01 stupanj, nadmašivši rekord iz koloboza 2016. godine od 16,92 celzija. Temperature su bile visoke u SAD-u proteklih dana, a u Kini je nastavljen dugotrajni toplinski val s temperaturama iznad 35 […]

Pretplatite se