Tomislavgrad: Prekograničnom suradnjom RH i BiH osigurana sredstva za Kulturno informativni centar i dječji vrtić

admin
0 0
Read Time:52 Second


Foto: Kulturno-informativni centar Tomislavgrad

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Šime Erlić je, na prijedlog Povjerenstva za odabir projekata, donio Odluku o odabiru projekata kojima se odobrava financiranje ukupno 70 projekata u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

Sredstva su putem ovoga Programa osigurana i za Općinu Tomislavgrad i dječji vrtić „Radost“ Novska za projekt „Ulaganje u školske objekte u Tomislavgradu i Novskoj“ u iznosu 27. 232, 00 eura, javnu ustanovu Pleternica i javnu ustanovu Kulturno-informativni centar Tomislavgrad za projekt „Baštinske priče-slušaj i istražuj“ u iznosu 23. 156, 00 eura i Dječji vrtić Grozdić Kutjevo i Dječji vrtić Tomislavgrad za projekt „Igrom do dječjeg osmjeha“ u iznosu 28. 380, 00 eura.

Sredstva za provedbu Programa osiguravaju se u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2023. godinu-Program potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu razvoja lokalne zajednice, a sa svakim korisnikom Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisat će Ugovor o financiranju, za svaki projekt pojedinačno.

Odluku možete pogledatiovdje

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Do kraja srpnja pretežito vedro, u prvom tjednu kolovoza relativno stabilno vrijeme

Nakon vedrog i pretežito sunčanog početka tjedna, prodor nestabilnog zraka sa sjeverozapada, u utorak poslijepodne i u srijedu, na području sjeverne, sjeveroistočne i djelimično centralne Bosne i Hercegovine uvjetovat će kišu, pljuskove i grmljavinu. Od četvrtka ponovno stabilno vrijeme, ali i znatno svježije. Do kraja mjeseca zadržaće se pretežito vedro […]

Pretplatite se