Na Duvanjskoj desetki očekuje se rekordan broj sudionika

admin
1 0
Read Time:54 Second


Foto: PR/Duvanjska desetka

Drugu godinu zaredom trčat će se državno prvenstvo Bosne i Hercegovine, kao i prvenstvo Federacije Bosne i Hercegovine na 10 kilometara u kategorijama seniori i seniorke, te juniori i juniorke.

U subotu, 5. kolovoza, u Tomislavgradu će se održati deveto izdanje atletske utrke Duvanjska desetka na kojoj će ove godine nastupiti 351 trkač iz 12 zemalja. Oni će se okušati na dionici dugoj 10 kilometara, a start utrke je u 18 sati. Također, drugu godinu zaredom trčat će se državno prvenstvo Bosne i Hercegovine, kao i prvenstvo Federacije Bosne i Hercegovine na 10 kilometara u kategorijama seniori i seniorke, te juniori i juniorke.
Pored glavne utrke rekreativci će se natjecati na dionici dugoj 3,3 kilometara, koja svake godine privlači sve više trkača, a ove godine pristiglo je 119 prijava. Tu su i dječje utrke za djecu uzrasta od 6 do 15 godina, na dionicama 100, 200, 300 i 400 metara .Organizator AK Puls iz Tomislavgrada očekuje rekordan broj sudionika.

Prva Duvanjska desetka organizirana je 2014. godine, a na toj prvoj utrci nastupilo je pedeset trkača.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izdvojena sredstva za liječenje djece oboljele od cistične fibroze

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici usvojila informaciju Federalnog ministarstva zdravstva o rješavanju problema vezanih uz osiguranje terapije biološkim lijekovima djece oboljele od cistične fibroze u Federaciji BiH i načinu financiranja. U skladu s tim, donesena je Odluka o preraspodjeli sredstava iz proračuna FBiH za […]

Pretplatite se