Ovaj tjedan očekuju nas iznadprosječne temperature

admin
0 0
Read Time:45 Second

Od 21. do 25. kolovoza očekuje se stabilno i toplo vrijeme. Od 26. kolovoza do kraja mjeseca mogući su pljuskovi, posebno u Bosni, dok će u Hercegovini i na jugozapadu Bosne i u ovom periodu biti stabilno i sunčano vrijeme, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Narednih sedam dana, širom Bosne i Hercegovine vrijednosti temperatura zraka će biti iznad prosjeka za ovaj period godine.

Očekivane vrijednosti temperatura zraka, u ovom periodu, tijekom jutra, kretat će se od 14 do 19 supnjeva na području Bosne, a u Hercegovini od 18 do 23, danju u Bosni do 36, u Hercegovini do 39 stupnjeva, prenosi Klix.ba.

Krajem mjeseca prognozirane temperature očekuju se u granicama prosječnih za kraj mjeseca kolovoza. Na području Bosne, najniže temperature zraka kretat će se od 12 do 17 stupnjeva, u Hercegovini od 15 do 20, najviše temperature zraka u Bosni do 31, u Hercegovini do 33 stupnja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč u Posušju

Toni Kukoč odigrao je partiju na golf terenu Topala -1, odnosno 63 udarca, što je natprosječno dobar rezultat, pogotovo za nekoga tko igra prvi put, jer ne poznaje teren! Foto: Facebook/Golf Klub Posušje Toni živi u Americi, gdje veliki dio vremena igra golf, a godišnje nekoliko puta dođe u Split, […]

Pretplatite se