Stiže promjena vremena: U narednim danima temperatura će pasti za 10 stupnjeva

admin
0 0
Read Time:54 Second

Tijekom noći, u većem dijelu zemlje, očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina.
U Bosni i Hercegovini se danas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a temperature će rasti do 39 stupnjeva celzijusa. U noći s ponedjeljka na utorak očekuje se pogoršanje vremena te pad temperature do 10 stupnjeva u narednim danima.
Jutarnja temperatura zraka danas će se kretati od 19 do 24 stupnja celzijusa, na jugu do 28, a dnevna od 30 do 36 stupnjeva, na sjeveroistoku Bosne i do 39.
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHZ) u poslijepodnevnim satima se očekuje jače naoblačenje sa zapada, što u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne može uvjetovati pljuskove i grmljavinu, piše Klix.ba

Tijekom noći, u većem dijelu zemlje, očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina.
U utorak se u jutarnjim satima očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.
U ostatku dana pljuskovi sa grmljavinom u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 16 do 22, na jugu do 24, a dnevna od 25 do 31 stupanj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Omogućeno slanje vida u HD-u na WhatsApp-u

Nakon što je WhatsApp uveo mogućnost slanja fotografija u visokoj kvaliteti, sada stiže i opcija za slanje videozapisa u HD rezoluciji Iako 4K rezolucija postaje standard kada je riječ o videozapisima, WhatsApp je tek sada uveo mogućnost njihovog slanja u HD-u. Radi se o opciji koju su korisnici dugo iščekivali, […]

Pretplatite se