Omogućeno slanje vida u HD-u na WhatsApp-u

admin
0 0
Read Time:46 Second

Nakon što je WhatsApp uveo mogućnost slanja fotografija u visokoj kvaliteti, sada stiže i opcija za slanje videozapisa u HD rezoluciji

Iako 4K rezolucija postaje standard kada je riječ o videozapisima, WhatsApp je tek sada uveo mogućnost njihovog slanja u HD-u. Radi se o opciji koju su korisnici dugo iščekivali, a koja je bila u testiranju mjesecima prije službenog izdavanja.

Proces slanja videozapisa u HD-u gotovo je isti kao i onaj za slanje fotografija u visokoj kvaliteti, piše Bug.hr Naime, potrebno je tik prije slanja kliknuti na ikonu „HD“ i odabrati rezoluciju 720 x 1.280.

Budući da veća rezolucija zauzima više prostora na mobitelu, korisnicima će se također prikazati i koliko „teži“ video u HD-u, a koliko u standardnoj, odnosno 480p rezoluciji.

Kao i inače, videozapisi u HD-u bit će zaštićeni end-to-end enkripcijom, a primatelj će ih moći prepoznati po „HD“ ikoni u kutu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Francuska će zabraniti nošenje muslimanske abaje u školama

Foto: Twitter Francuska će djeci u državnim školama zabraniti nošenje abaje, širokog i dugačkog pokrivala koju nose neke muslimanke, rekao je francuski ministar obrazovanja u nedjelju uoči nove školske godine, javlja AFP. Francuska, koja je nametnula strogu zabranu vjerskih znakova u državnim školama otkako su zakoni iz 19. stoljeća uklonili […]

Pretplatite se