Užas u Turskoj: Kiša potopila ulice, uništene kuće. Poginule dvije osobe, među nestalima i dijete

admin
0 0
Read Time:48 Second

Nakon Grčke i Bugarske, olujno nevrijeme pogodilo je i Istanbul, a poginule su najmanje dvije osobe.

Ulice su pretvorene u rijeke, a bujična poplava uništila je vozila i poplavila brojne domove. Građani su pokušavali sami osloboditi šahtove koji nisu mogli progutati toliku količinu vode. U poplavama je nestalo najmanje pet osoba, među kojima i dijete. Dvije su osobe poginule.

Poplave su odnijele i bungalove u odmaralištu u zapadnoj pokrajini Kirklareli blizu granica s Grčkom i Bugarskom. Obilne kiše pogodile su još u ponedjeljak i grad Muğlu u jugozapadnoj Turskoj, a munje su uzrokovale požare na 36 lokacija, objavila je Anadolija.

Oluje na bugarskoj južnoj obali Crnog Mora odnijele su dva života. Mnogi hoteli i kuće poplavljeni su u utorak nakon obilnih kiša, izvijestili su bugarski mediji. Dužnosnici u gradu Carevom proglasili su izvanredno stanje nakon što se rijeka Veleka izlila iz korita. Poplavljene su ceste, neke mostove je odnijela poplava i nekoliko odmarališta je odsječeno.

Večernji.ba FOTO: Reuters

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Osijeku uhićen s više od 300 grama kokaina, marihuanom i 17 tisuća eura

OSJEČKO-BARANJSKA policija uhitila je 31-godišnjeg osumnjičenika kod kojega je pretragom pronađeno više od 300 grama kokaina, marihuana te veća količina novca, izvijestila je danas policija. Temeljem naloga osječkog Općinskog suda policija je jučer u Osijeku i Višnjevcu obavila pretrage domova i drugih prostorija te dva prijevozna sredstva u vlasništvu 31-godišnjaka. […]

Pretplatite se