Tužiteljstvo o nesreći kod Bune

admin
1 0
Read Time:46 Second

Tužiteljstvo u Mostaru oglasilo se nakon strašne prometne nesreće koja se dogodila u subotu kod Mostaru u kojoj su 4 osobe smrtno stradale, a još 4 teško povrijeđene.

Podsjećamo, u prometnoj nesreći smrtno su stradala su tra člana obitelji Krstić iz Mostara te vozač BMW-a Mate Primorac (46) za kojeg neslužbeni izvori tvrde da je sudjelovao u utrkivanju s Mercedesom kojim je upravljao Mile Doko (31).

Navodno su određeni mediji širili neprovjerene informacije o detaljima o nesreći.

“Iz tih razloga, a zbog težine samog slučaja i tragičnih posljedica, Tužiteljstvo HNK obavještava javnost da poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje, te da su naložena sva neophodna vještačenja (obdukcija tijela smrtno stradalih osoba, vještačenje tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehnička, medicinska i ostala potrebna vještačenja), kao i da će se poduzeti i druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti koje su dovele do ove prometne nezgode s tragičnim posljedicama”, rekli iz Tužiteljstva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH dobila novih šest kilometara Koridora 5c

Otvaranjem nove dionice autoceste na koridoru 5c kod Doboja mreža autocesta u Bosni i Hercegovini povećana je za više od šest kilometara. Ovo je prva dionica Koridora 5c kroz Republiku Srpsku koja je završena zahvaljujući kreditu Europske banke za obnovu i razvoj od 70 milijuna i grantu Europske unije od […]

Pretplatite se