Modrić peti u povijesti Reala po broju nastupa u Ligi prvaka

admin
0 0
Read Time:43 Second
Hrvatski nogometaš Luka Modrić (38) u srijedu je postao peti igrač u povijesti Real Madrida po broju odigranih utakmica u Ligi prvaka ili Kupu prvaka, izvijestio je “Kraljevski klub”.
Modrić je na Santiago Bernabeu odigrao 80 minuta u pobjedi od 1:0 nad Union Berlinom, čime je upisao 110. nastup za Real u najprestižnijem natjecanju. Time je prestigao bivšeg brazilskog beka Roberta Carlosa koji je odigrao 109 utakmica za madridski klub u Ligi prvaka. “Ispred Modrića su samo legende Iker Casillas (152), Karim Benzema (133), Raul (132) i Sergio Ramos (129)”, priopćio je klub.
Modrić za Real Madrid igra od ljeta 2012. te je s njim osvojio pet Liga prvaka.
Real je s 14 naslova najtrofejniji klub u Europi. Modrić je prvi nastup u dresu madridskog kluba u Ligi prvaka imao 18. rujna 2012. u pobjedi od 3:2 nad Manchester Cityjem.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ministar Bajić posjetio Dom zdravlja Tomislavgrad

LIVNO, 21. rujna – Ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije (HBŽ) Momčilo Bajić posjetio je u četvrtak Dom zdravlja Tomislavgrad i tom prilikom se upoznao s provedbom nekoliko projekata koje financira Federacija BiH i HBŽ. FENA Foto: Vlada HBŽ

Pretplatite se