OBNOVLJENI KROVOVI NA OSNOVNOJ ŠKOLI IVANA MAŽURANIĆA U TOMISLAVGRADU I NA PODRUČNOJ ŠKOLI FRA MIJE ČUIĆA U CRVENICAMA

admin
0 0
Read Time:48 Second

Nakon odobrenih sredstava i potpisanih ugovora, pristupilo se rekonstrukciji krovova na objektima Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu i Područne škole fra Mije Čuića u Crvenicama.

Ugovor o rekonstrukciji krova na objektu Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu potpisan je s GD KONSTRUKCIJE d.o.o. Mostar, a vrijednost ugovorenih radova iznosila je 116. 988, 42 KM.

Na navedenom objektu izvršeni su radovi demontaže postojećeg pokrovnog lima, montaže krovnog termo panela i svih potrebnih opšava. Postavljene su i čelične penjalice, poklopni limovi, linijski snjegobrani te krovna gromobranska instalacija.

Izvođač radova na rekonstrukciji krova na objektu Područne škole fra Mije Čuića u Crvenicama bio je LIMFIX Žepče s kojim je Općina Tomislavgrad potpisala ugovor u vrijednosti 61. 682, 40 KM .

Odrađena je sanacija krovišta na način da je zadržana postojeća nosiva krovna konstrukcija s pokovom, a ugrađene su nove kontra letve, letve, paropropusno-vodonepropusna folija i limeni pokrov s kompletnim opšavom.

Također, ugrađene su nove olučne vertikale, snjegobrani i gromobranska instalacija.

Općina Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mladima u BiH nikad teže do prve nekretnine

Većini stanovnika BiH sve je teže doći do nekretnine, posebice mladima kojima, nakon završene škole, fakulteta, pronalaska stabilnog posla, kupnja stana dolazi kao logičan slijed. Međutim, taj scenarij dožive tek rijetki u današnjem vremenu ogromne inflacije, kada cijene nekretnina prelaze granice pristojnosti, piše Večernji list. Cijene nekretnina u BiH i […]

Pretplatite se