Novo poskupljenje u BiH

admin
0 0
Read Time:45 Second

Ekonomski analitičar Faruk Hadžić objavio je infografiku na osnovu nedavno objavljenih podataka o kretanja cijena za kolovoz ove godine, koji je usporedio s kolovozom prošle godine, kada je krenuo rast cijena i prvi efekti inflacije.

Hadžić napominje da su podaci oni koji je objavila Agencija za statistiku BiH, te da je naravno uvijek moguće pronaći cijene pojedinih proizvoda koje su drugačije od ovih, zavisno od trgovačkog centra ili mjesta, prenosi Akta.

Također, na ovoj infografici je prikazan rast cijena u postocima, što znači da je moguće pronaći veći rast u apsolutnim vrijednostima, poput drveta za ogrijev (82,2 KM -> 103 KM ili 25,3%), ali je ovaj rast manji u postotku u odnosu na druge proizvode.

Bez obzira, s nostalgijom ćemo se sjećati cijena pojedinih proizvoda, jer su cijene pojedinih proizvoda poput mlijeka dodatno porasle u rujnu, što će službena statistika tek naknadno potvrditi”, kazao je Hadžić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dan policije i blagdan sv. Mihovila

Danas 29.9. se slavi blagdan svetog Mihovila Arkanđela – zaštitnika župe u Tomislavgradu koji je zaštitnik policije. Svete mise taj dan su u 7:30 sati, svečana sveta misa u 11 sati i večernja sveta misa u 18 sati. Prije večernje svete mise molit će se krunica od 17:30 sati. Svim […]

Pretplatite se