Najmoderniji robotički sustav za neurokirurške zahvate od sada u SKB Mostar

admin
0 0
Read Time:36 Second
SKB Mostar na konferenciji za novinare predstavit će najnoviji iskorak u radu Klinike za neurokirurgiju, a riječ je o primjeni najmodernijeg robotičkog uređaja Loop X za intraoperacijsko snimanje kralježnice.

Loop X predstavlja spoj najnovijih dostignuća u medicinskoj robotici, intraoperacijskom snimanju visoke razlučivosti i optičkoj navigaciji.

Ovaj inovativni uređaj omogućuje izvođenje operacija na kralježnici s visokom preciznošću i sigurnošću te kao takav predstavlja nove standarde u neurokirurškim zahvatima na kralježnici.

Investicija u ovaj mobilni robotički sustav za intraoperacijsko snimanje i navigaciju nije samo korak naprijed za SKB Mostar, već i za cjelokupnu medicinsku zajednicu u BiH, a i šire jer trenutno je SKB Mostar jedina ustanova koja u čitavoj regiji primjenjuje ovaj uređaj u neurokiruškim zahvatima kralježnice.

www.jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gradsko kazalište mladih Vitez bogatije za 20 novih članova

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez organiziralo je audiciju za prijam novih članova, a odziv je bio izniman. Ukupno 20 mladih priključilo se jednom od najuspješnijih amaterskih kazališta u BiH i zemalja okruženja. Uspješna organizacija Ljetnog kazališnog kampa i Ljetne škole glume, kao i brojni nastupi i uspjesi GKM-a Vitez privukli […]

Pretplatite se