Dom zdravlja Grude surađivat će s kolegama iz Zagreba

admin
0 0
Read Time:35 Second
Na poziv ravnatelja DZ Grude dana 27. rujna 2023. godine u Grudama je održan inicijalni sastanak predstavnika DZ Zagreb-Zapad.

Sudjelovali su ravnateljica DZ Zagreb-Zapad dr. Jelena Rakić – Matić i predstavnici DZ Grude, na čelu sa ravnateljem dr. Jerkom Brzicom.

Glavne teme posjeta bile su mogućnosti zajedničke suradnje po pitanju razmjene iskustava , pozitivnih praksi, unaprjeđenja sustava kvalitete u zdravstvu te mogućnost partnerstva pri apliciranju na EU projekte.

U drugom djelu posjeta sastanku je nazočio i ministar zdravstva rada i socijalne skrbi ŽZH dr. Tomislav Pejić koji je izrazio zadovoljstvo zbog uspostavljenih pozitivnih odnosa između dvije navedene ustanove te ponudio podršku i partnerstvo pri realizaciji budućih zajedničkih projekata, priopćeno je iz DZ Grude.

www.jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Lista namirnica kojim je propisana najviša marža proširena s devet na 15 proizvoda

MOSTAR, 28. rujna – Vlada Federacije BiH je na današnjoj sjednici u Mostaru, na prijedlog Federalnog ministarstva trgovine, donijela novu odluku kojom kao mjeru neposredne kontrole cijena na području Federacije, propisuje utvrđivanje maksimalne visine marži u trgovini (kalkulativne cijene) za pojedine osnovne životne namirnice i druge proizvode. FENA

Pretplatite se