Uskoro u Tomislavgradu: Komedija ”Đekna još je živa, a do ka’ će ne znamo”

admin
0 0
Read Time:45 Second

Tomislavgradski KIC idućega mjeseca priprema najgledaniju crnogorsku komediju ”Đekna još je živa, a do ka’ će ne znamo”.
Glumci ove vrhunske komedije s više od 30 godina glumačkoga iskustva su Peđa Suškavčević, Ana Šimunđa – Selski i Dragiša Simović.

Radnja predstave smještena je u crnogorsko selo i prati život jedne obitelji koja najjednostavnije situacije rješava na najteži način. Glava kuće je djed, pametan seljak odgojen tradicionalno. Uz njega su, opet po tradiciji, sin Radosav i nevjesta Ljeposava. Komično je što baš na taj svojstveni tradicionalan način pokušavaju riješiti moderne životne događaje dok time stvaraju još veću zbrku.

Ulaznice po cijeni od 10KM možete kupiti u KIC-u, trgovini FILIP i knjižari ANIV.

Ova je urnebesna komedija, uz posebnu scenografiju i s vrhunskim glumcima, pravo kazališno osvježenje u kojem ćete zasigurno uživati.

Predstava će biti upriličena u subotu, 11. veljače, u 19 sati u kinodvorani KIC-a.

Vidimo se!

KIC Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

WhatsApp uveo opciju koja je do sada bila moguća samo na Facebooku i Instagramu

WHATSAPP je prije nekoliko dana uveo opciju Message Yourself. Korisnici sada u aplikaciji mogu slati poruke samima sebi, što je do sada bilo moguće samo na Facebook Messengeru i Instagramu, barem što se tvrtke Meta tiče. Kako bi korisnici aplikacije sami sebi poslali poruku, potrebno je ući u kontakte, gdje će […]

Pretplatite se