Igrači Zrinjskog: “Teško je, ali ponosni smo…”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Da je Zrinjski izdržao još dvije minute prvak BiH bi u Mostar odnio bod, a Marko Marić bi bio igrač utakmice, prenosi portal Bljesak.info. Ovako je kasni pogodak McGinna donio Aston Villi minimalnu pobjedu.
“Teško je procesuirati ovakvu utakmicu kada primiš tako kasno pogodak i izgubiš utakmicu, ali možemo biti ponosni. Mi smo klub iz male zemlje, ali uspjeli smo pobijediti AZ i došli vrlo blizu tome da i ovdje ostanemo neporaženi”, kazao je Marić poslije utakmice.

Slično razmišlja i Stipe Radić koji je odigrao cijelu utakmicu.

“Teško je kada primite gol tako kasno, ali možemo biti ponosni. Imali smo 94 minute remi s Aston Villom, ekipom iz Premier lige. Imamo pobjedu nad Alkmaarom i došli smo jako blizu remiju ovdje”, rekao je Radić.

A svakako je važno napomenuti da su na portalu uglednog BBC-a za vrijeme utakmice Aston Ville i Zrinjskog posjetitelji mogli uživo ocjenjivati igrače i posve očekivano igračem utakmice proglašen je vratar Zrinjskog Marko Marić.

Njega su domaći igrači zasuli udarcima, pa je Marić imao osam obrana i jedan je od zaslužnijih što je Zrinjski toliko dugo izdržao. Po BBC-u Marić je dobio najveću prosječnu ocjenu (7.55), a samo je strijelac pobjedničkog gola John McGinn (7.44) bio blizu.
Večernji.ba
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bivši bh. državljani bi mogli vratiti državljanstvo kojeg su se odrekli

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić uputio je inicijativu kojom traži pokretanje procedure zaključenja Sporazuma o dvojnom državljanstvu između BiH i Njemačke. U tom slučaju, više od 30 tisuća bivših bh. državljana mogli bi vratiti državljanstvo BiH kojeg su se ranije morali odreći, napominje Zvizdić. S obzirom […]

Pretplatite se