Himna Lige prvaka je promijenjena, fanovi razočarani

admin
0 0
Read Time:51 Second

Liga prvaka ove sezone doživjela je revolucionarnu promjenu. Nakon 33 godine tijekom kojih se osnovni dio igrao po skupinama, Liga prvaka postaje doista liga. Od ovog rujna će svih 36 klubova igrati po ligaškom sistemu.

Promjene u Ligi prvaka su izazvale ogromne kontroverze.

Naime, stihovi himne, pjevani na engleskom, francuskom i njemačkom, službenim jezicima UEFA-e, ostali su nepromijenjeni. Ali zato su promijenjeni akordi i legendarna melodija, koja je ubrzana u odnosu na originalnu, a dodani su joj i efekti, piše Index.hr.

Iako je simbol Lige prvaka pretrpio daleko manje promjene nego samo natjecanje, nogometni fanovi ogorčeni su novom verzijom stare i obožavane himne.

Na prvim utakmicama zadnjeg pretkola Lige prvaka se na stadionima Young Boysa, Malmöa, Midtjyllanda i privremenom kijevskog Dinama moglo čuti da se najpoznatija nogometna himna promijenila prvi put otkako je 1991. promovirana.

Na društvenim mrežama nitko nema lijepe riječi za promijenjenu himnu Lige prvaka, a vladaju bijes i ogorčenje. “Promijenili su himnu Lige prvaka. Nogomet je službeno umro. Počivao u miru”, jedan je od komentara.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Ilijašu eksplodirala trafostanica, veći dio općine bio bez struje

U Ilijašu je tokom noći došlo do eksplozije trafostanice, što je izazvalo veliki požar i nestanak struje u većem dijelu općine. Snažna eksplozija u trafostanici u krugu Željezare uznemirila je mještane, nakon čega se proširio požar u industrijskoj zoni. Uzrok eksplozije je za sada nepoznat, ali se posljedice ogledaju u […]

Pretplatite se