Marino Vidović iz Livna među dobitnicima nagrade “Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award“ 2023.

admin
0 0
Read Time:39 Second

Sinoć je u Gospodarskom centru u Osijeku održana svečana dodjela ovogodišnjih nagrada “Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award“. Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” po jedanaesti put je dodijelila nagrade najboljima. Na dodjeli su sudjelovali između ostalih ministar obrane i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivan Anušić, delegacije ministarstava Republike Hrvatske, mnogobrojni Župani, gradonačelnici i načelnici te delegacije županija iz Bosne i Hercegovine. Hercegbosansku županiju predstavljali su, Tomislav Barišić savjetnik predsjednika Vlade Hercegbosanske županije i  Franimir Seser iz Ureda predsjednika Vlade.

Ukupno je u osam kategorija bilo 197 prijavitelja, a delegacija Hercegbosanske županije bila je izrazito ponosna jer je među dobitnicima nagrade bio i  Marino Vidović vlasnik planinarskog obrta „Mountain Experience Guides“, Livno, koji je osvojio brončanu povelju u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru”.

Vlada HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U LJUBUŠKOM ODRŽAN GOSPODARSKI FORUM ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE

Vlada Županije Zapadnohercegovačke organizator je Gospodarskog foruma koji je održan u Ljubuškom. U okviru foruma održane su dvije panel rasprave. Prva panel rasprava na temu “Mogućnost, potrebe i izazovi privatnog sektora u Županiji Zapadnohercegovačkoj” okupila je vlasnike vodećih tvrtki iz Županije. Gospodarski forum Županije Zapadnohercegovačke, koji se održao u prostorijama […]

Pretplatite se