Zrinjski uvjerljivom pobjedom srušio Slogu

admin
0 0
Read Time:39 Second

U ranije odgađanoj utakmici 1. kola Wwin lige BiH, Zrinjski je u srijedu na domaćem terenu s 3:1 pobijedio Slogu Doboj.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, da bi na početku drugog poluvremena gosti šokirali Mostarce i došli do iznenađujućeg pogotka.

Iako je Zrinjski dominirao, greška zadnje linije domaće ekipe rezultirala je u 50. minuti golom Tonija Jovića koji goste dovodi u vodstvo.

Zrinjski je uzvratio u 61. minuti pogotkom Nardina Mulahusejnovića, a zatim nakon lijepe akcije i u 67. minuti golom Frana Topića.

Pitanje pobjednika definitivno je razriješeno u 79. minuti kada nakon udarca iz kuta zabija Toni Šunjić za konačnih 3:1.

Podsjetimo, ova utakmica se trebala igrati još početkom kolovoza, ali je tada odgođena zbog obveza Zrinjskog u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

 

Jabuka.tv

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ANKETA CBBIH: U porastu potražnja bh. građana za kreditima

Potražnja poduzeća i stanovništva za kreditima nastavila je rasti i u drugom tromjesečju 2024. godine, a banke su optimistične u vezi s očekivanom potražnjom u trećem tromjesečju, pokazali su rezultati Ankete o kreditnoj aktivnosti banaka koju je provela Centralna banka BiH. Prema izvješćima banaka, potražnja za dugoročnim kreditima veća je […]

Pretplatite se