Svečano promovirano 367 diplomanda Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Svečana promocija i dodjela diploma studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je u Hrvatskome domu herceg Stjepan Kosača. Promovirano je 367 diplomanda, od kojih je 211 prvostupnika i 156 magistara struke.

Prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Sanja Bijakšić pozdravila je prisutne u ime rektora prof. dr. sc. Zorana Tomića i kazala kako put do diplome nije uvijek lagan te da su diplomandi jednu dionicu svoga puta okončali.

„Pred vama su danas novi izazovi, nove zadače, nova istraživanja. Kada se nađete na tržištu rada, iskoristite znanje koje ste stekli, ono je izvor velike moći. Znajte da put pred vama neće uvijek biti lagan i neće biti bez prepreka, no trebate ići naprijed bez zaustavljanja. To je put kojemu kraj nije vidljiv, ali su izazovi i ljepota uspjeha neponovljivi“, kazala je prof. Bijakšić.

Dekan Filozofskog fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Dražen Barbarić je rekao kako obrazovni proces kojeg su diplomandi okončali nije bio nimalo jednostavan te da se nada kako im je Fakultet bio vjerodostojan partner.

„Vi ste najbolje upućeni koliko ste energije i truda ulagali u svoje fakultetsko obrazovanje. Ne bojte se života, budite hrabri. Ne zaboravite kako svaka generacija u sebi nosi impuls promjene, novoga i boljega, iskoristite taj impuls u svim onim sferama kojima ćete se baviti i unutar kojih ćete djelovati“, poručio je dekan Barbarić i dodao kako su im vrata Fakulteta uvijek otvorena.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pogledajte cijene s Adventa u Zagrebu, ponovno poskupjelo

Vrijeme je Adventa, a osim što smo najavili brojne Advente u Hercegovini, bacili smo oko i na poznati zagrebački Advent. Jedno je ponovno sigurno – skuplje je nego prošle godine, bilo da je riječ o fritualama, kuhanom vinu ili kobasicama. Nakon uspoređivanja ponude u nekoliko kućica, u prilogu vam donosimo […]

Pretplatite se