U SPOMEN NA GOJKA ŠUŠKA ODRŽAN 24 ŠUŠKOV MEMORIJAL

admin
0 0
Read Time:39 Second

Tradicionalni 24. Šuškov Memorijalni turnir u spomen na Gojka Šuška započeo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke.

Ovaj nogometni turnir održava se 24.godinu za redom a organizira ga nogometni klub Široki Brijeg. Ove kao i nekoliko proteklih godina održao se u Kampu Musa – Karačić.

Na tradicionalnom Šuškovu memorijalu nastupile su juniorske momčadi NK Široki Brijeg, HŠK Posušje i HŠK Zrinjski Mostar po sustavu trokut svatko sa svakim igra 45 minuta.

Cilj organizatora je vratiti ovaj turnir na Pecaru tamo gdje i pripada te na njega ponovo dovesti velikane domaćeg europskog nogometa sve kako lik i djelo Gojka Šuška ne bi pao u zaborav. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRIČA O MLADOJ UMJETNICI IZ BRIŠNIKA KOJA KROZ VJERU OSLIKAVA SVOJ ŽIVOT

U selu Brišnik pokraj Tomislagrada posjetili smo mladu umjetnicu koja se bavi slikarstvom Maru Pranjić. Mara nam je ispričala kako je počelo s slikanjem od svog prvog crteža iz petog razreda osnovne škole ali i to da svoju inspiraciju najviše pronalazi u vjeri te da kroz vjeru oslikava svoj život. […]

Pretplatite se