PRIPEMA BOŽIĆNIH KOLAČIĆA S KATICOM ČAMBER

admin
1 0
Read Time:50 Second

Bez nekih običaja Božić je nezamisliv. Jedan od tih običaja je i pripremanje božićnih kolačića koji asocira na blagdansku trpezu. Upravo iz tog razloga zaviri smo u dom kod jedne od najpoznatijih kreatorica kulinarskog sadržaja na našem prostoru i napravili blagdanski kolačić. Mnogi je na društvenim mrežama znaju kao justkatebake a iza tog profila stoji Katica Čamber iz Tomislavgrada.

Katica Čamber ili javnosti poznatija kao just Katebake je jedna od kako ona voli reći kreatorica digitalnog marketinga. Uživa u kuhanju i isprobavanju novih izazovnih recepata ali i komunicirati s osobama koje je prate na njenom Youtube kanalu. Također ima svoj brend krpa i pregača pod nazivom “Just Katebake”.

Katica nam je pokazala pripremu jednog od mnogih božićnih kolačića sa njene trpeze ali nam i je i otkrila koje planove ima u budućnosti. Iako je od platforme Youtube dobila “Silver play button” Katica nam je otkrila da je njena najveća nagrada ljudi koji prate njen rad i s kojima komunicira. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Problemi za Hajduk pred derbi s Dinamom

Hajduk nije uspio ostvariti sedmu uzastopnu pobjedu, serija Splićana je zaustavljena, ali Mislav Karoglan je i dalje bez poraza na klupi Hajduka. Majstor s mora sigurno ne može biti zadovoljan s bodom iz Kranjčevićeve, jer su pred prepunim tribinama svojih navijača sigurno očekivao sva tri. Inače, to je bio i […]

Pretplatite se