MOSTAR PROGLAŠEN EUROPSKIM GRADOM VINA

admin
0 0
Read Time:32 Second

 

U Gradskoj vijećnici u Mostaru proslavljena je prestižna titula Europskog grada vina Dionisio 2024. koju je europska mreža vina dodijelila Mostaru. Proslava je obilježena svečanim programom u organizaciji Grada Mostara, Vanjskotrgovinske komore BiH, USAID projekta održivost turizma u BiH i članica Vinske ceste Hercegovine.

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić ugostio je brojne domaće i međunarodne goste koji su tijekom događaja imali priliku saznati više o Vinskoj cesti Hercegovine te sudjelovati na profesionalnom umrežavanju, degustaciji hercegovačkih vina i službenoj ceremoniji dodjele titule Europskog grada vina Dioniso 2024. u Mostaru. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EKRANI I MOZAK DJETETA - PREDAVANJE

U Kulturno – informativnom centru u Tomislavgradu održano je predavanje “Ekran i mozak djeteta – Roditeljsko postavljanje granica: Zašto djeci tko lako popustimo?” Predavanje je održala Ivana Granić Galić, spec.klin.psih.KBT psihoterapeut u edukaciji koja je istaknula koliko je za djecu zapravo štetno dugo vremena biti pred ekranima, te kako to […]

Pretplatite se