DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA – RAMA-ŠĆIT / FRA JULIJAN MADŽAR

admin
0 0
Read Time:43 Second

Druga epizoda emisije “Adventska svijeća” snimana je u Rami točnije na Šćitu a gost ove epizode je fra Julijan Madžar.

Fra Julijan opisao nam je da ljubav za njega predstavlja žrtvovanje u ime nekoga uvijek se kreće od Križa. Nažalost danas ljudima ljubav uglavnom predstavlja materijalne stvari. Svjedoci smo da se sve više takozvanih trendova “pokupilo” sa Zapada i mi smo to prihvatili te živimo u skladu s tim, ali ne postoji ljepša ljubav nego gdje se dvoje supružnika međusobno uvažavaju i poštuju i dosta vremena provode jedno s drugim i sa svojim djecom dalje od mobitela, laptopa i društvenih mreža.

Druga Adventska svijeća je ljubav ili ljubav prema žrtvi a kreće se od početka. Početak je stvaranje svijeta kad je Bog iz ljubavi stvorio čovjeka a temelj naše vjere je nada i uskrsnuće. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nobelove nagrade dodijeljene u Stockholmu i Oslu

Djeca zatočene iranske aktivistkinje za ljudska prava Narges Mohammadi primila su u nedjelju u njezino ime Nobelovu nagradu za mir na svečanosti u Gradskoj vijećnici u Oslu. Njezini 17-godišnji blizanci, Kiana i Ali Rahmani, pročitali su njezin govor, koji je napisala u iranskom zatvoru. Dobitnici nagrada u drugim kategorijama, uključujući […]

Pretplatite se