Ovo su najpopularnije momčadi u svijetu

admin
0 0
Read Time:32 Second
Nogomet sve više postaje pravi biznis, od igre postaje kontejner za marketinške i financijske djelatnike. Prema studiji koju je proveo YouGov, Real Madrid je najpraćeniji tim u nekoliko ekonomskih strateških zemalja.
Prva najpraćenija talijanska momčadi je Juventus. Inter je deseti, čime završava među prvih deset, ali gubi “komercijalni derbi” u Milanu. Real Madrid u Sjedinjenim Američkim Državama, Kini i Saudijskoj Arabiji smatra se kao momčad s najviše navijača, što Španjolcima jamči širenje navijačke baze što donosi važne prihode momčadi koju vodi Florentino Perez.
Na drugom mjestu je Paris Saint Germain, s postotkom nešto većim od slavnog njemačkog Bayerna. Izvan postolja su suparnici madridske ekipe Barcelona.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sočni i fini čupavci – slastica koja mora biti na blagdanskom stolu

Dobre stare čupavce rado spremamo za blagdane. Ako volite ovaj kolač, odvojite sat vremena za pripremu slastice od čokolade i kokosa. Bazični recept lako možete prilagoditi vlastitom ukusu. Primjerice, mali dio šećera u biskvitu možete zamijeniti vanilin šećerom, a dobro će se uklopiti i korica limuna ili naranče. Uz to, […]

Pretplatite se