Večeras od 19 košarkaši BiH igraju protiv Crne Gore

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Podgorici igra utakmicu prvog kola druge faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Gledajući situaciju na tablici, pobjednik ovog duela će dobiti jako puno. Crna Gora bi vrlo vjerojatno došla jako blizu plasmana na SP, dok bi se BiH eventualnim trijumfom uključila u borbu za to treće mjesto. BiH očekuje puna dvorana u Podgorici, ulaz je sloboda i izuzetno jak protivnik. Koji je već u prvom krugu kvalifikacija uspio savladati Francusku.
“Utakmica s Crnom Gorom je izuzetno važna, svjesni smo toga, oni će imati imperativ. S jedne strane će imati prednost, ulaz će čak biti besplatan, pokušat će da naprave atmosferu, a ja bih volio da mi to iskoristimo jer to za njih može biti i problem.Želimo iskontrolisati utakmicu i napraviti veliki korak prema Svjetskom prvenstvu”, naglasio je izbornik Bećiragić.
“U goste nam dolazi dobra, respektabilna reprezentacija, u punom sastavu, i moraćemo stvarno da se potrudimo i odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku. Zaista je važno da dvorana bude puna, treba nam publika, treba nam atmosfera, treba nam pobjeda. Što se tiče igrača i stručnog stožera, mi smo napravili odlične pripreme, nemamo povrijeđenih igrača, zdravi smo i preostaje da izađemo na teren i odigramo dobru utakmicu”, kaže na drugoj strani izbornik Crne Gore, Boško Radović. Utakmica Crna Gora – BiH igra se večeras s početkom u 19 sati.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dodik prijeti da će blokirati sve razvojne projekte i inozemne donacije BiH

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je u srijedu kako će blokirati razvojne projekte i inozemne donacije ako članice Europske unije budu sprječavale projekte koji bi se trebali realizirati na teritoriju Republike Srpske (RS). Sankcionirajući Dodikovu secesionističku politiku, Njemačka je suspendirala financiranje gradnje važne dionice autoceste na koridoru V […]

Pretplatite se