Moto mrazevi u Orašju

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Pod supokroviteljstvom Grada Orašja Moto mrazovi MK Posavac posjetili su Orašje kako bi podijelili radost Božića sa svojim sugrađanima.

Posebno su im se obradovali najmlađi sugrađani, jer su Moto mrazovi donijeli slatke darove, a mnogi su se željeli i fotografirati. Uz božićne pjesme, dobro raspoloženje, kuhani čaj i vino, Moto mrazovi su dočarali radost božićnih blagdana u svojem gradu.

“Drugi put smo organizirali Moto mrazove, uz veliko pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Orašja i uz financijsku podršku Turističke zajednice Županije Posavske. Drago nam je da je vrijeme ispalo kako treba i da su mališani sretni. U vrtiću su bili jako oduševljeni našim posjetom. Za razliku od prošle godine djeca su puno opuštenija, puno su radosnija i s euforijom i željom čekali su da ih posjetimo. Tamo smo podijelili 110 paketića za svu djecu, a ukupno je 350 paketića ove godine. S nama su bili i članovi PUŽ-a, lani smo ih posjetili u udruzi, a ove godine su htjeli biti s nama i građanima, što je jako lijepa i pozitivna stvar“, kazao je predsjednik MK Posavac Orašje Ivica Filipović.

Dodao je kako su nakon druženja u parku, posjetili i jednu višečlanu obitelj u potrebi, kako bi i njima uručili blagdanske darove, koje su kupili sredstvima iz klupske blagajne jer je, kaže Filipović, božićno vrijeme, vrijeme darivanja i solidarnosti jednih s drugima.

Svesrdnu pomoć Moto mrazovima i ove su godine pružile Moto Mrazice.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kako sačuvati meso u salamuri i pušnici na visokim temperaturama?

Visoke temperature zraka ne pogoduju tradicionalnom klanju životinja i pripremi tradicionalnih suhomesnatih proizvoda. Idealna temperatura se kreće do 6ºC. Kada je temperatura viša od 15ºC bolje je, ako je moguće, odložiti posao i pričekati hladnije dane. Uz toplinu, kao ključan faktor, nije lako pripremati, usoliti, salamuriti i sušiti prerađevine. Još […]

Pretplatite se