Dani kruha u Roškom Polju

admin
0 0
Read Time:42 Second

Lijepo je i svečano danas bilo u Roškom Polju. Osjećao se duh zajedništva na ovogodišnjim Danima kruha kada iskazujemo zahvalnost za plodove zemlje i neizmjernu Božju ljubav.

Ujedno je ovo i prigoda zahvaliti bakama i mamama koje su se potrudile napraviti i ispeći različita peciva, slastice i kruhove; učiteljima, vjeroučiteljici i naravno našem svećeniku fra Mladenu Roziću koji je blagoslovio kruh i sve nazočne.

Pokušali smo oživjeti i od zaborava oteti minula vremena pa su se u učionici našli stap s mećajom, kudulja i vreteno s vunom te tronožac koji je ne tako davno imala svaka kuća.

Posebno raspoloženi bili su i učenici koji su sve prisutne uveselili prigodnim recitacijama, pjesmom i igrokazima.

Ostaje nam samo poželjeti svima vama da ne zaboravimo zahvaliti svaki dan našemu Gospodinu na svim blagodatima kojima nas obilno daruje!

Marija Papić/Roško kulturno ljeto

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dva policijska presretača na M-17

Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (ZDŽ) na magistralnoj cesti M-17 uskoro će imati dodatne moderno opremljene presretače koji će sankcionirati prekršaje nesavjesnih vozača. Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ ranije je nabavilo vozilo specijalizirano za sankcioniranje nesavjesnih vozača na magistralnoj cesti M-17 gdje se često bilježe prekršaji koji su uglavnom, […]

Pretplatite se