Trump uvjeren u pobjedu na izborima

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Bivši američki predsjednik Donald Trump kazao je na skupu u Iowi u subotu da će na ovogodišnjim izborima sigurno pobjediti sadašnjeg stanara Bijele kuće Joea Bidena kojeg smatra “najgorim predsjednikom u povijesti”.
Točno na treću godišnjicu napada svojih pristaša na Capitol, Trump je održao dva skupa u Iowi, maloj američkoj državi na srednjem zapadu koja 15. siječnja prva počinje s republikanskim predizborima za stranačku predsjedničku nominaciju. Republikanski milijarder koji sanja o ponovnom izboru u studenome usprkos tome što ima četiri kaznene prijave, za osam će se dana tako suočiti s biračima po prvi put nakon strmoglavog odlaska s predsjedničke funkcije 20. siječnja, prenosi Hina.
Donald Trump je dugom govoru uvjeravao svoje pobornike u Iowi da će “pobijediti po treći put” na predsjedničkim izborima u studenome. On, naime, nikada nije priznao poraz na izborima prije četiri godine i tvrdi da mu ih je Biden “ukrao”. Opisujući Joea Bidena kao “najgoreg” predsjednika u povijesti Sjedinjenih Država, Trump je pred stotinama pristaša rekao da je zemlja u velikom padu i da joj prijeti nova velika depresija.
Sebe pritom smatra posljednjom prilikom za spas. Unatoč svim kontroverzama, ankete Trumpu daju veliku prednost nad dvama najvećim republikanskim protukandidatima Nikki Haley i Ronom DeSantisom. U Iowi i mnogim konzervativnim državama diljem zemlje, ima vrlo lojalnu bazu koja se oglušuje na njegove eskapade i pravne probleme.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nadal neće igrati na Australian Openu

Španjolski tenisač Rafael Nadal nakon ozljede vratio se na teren na ATP turniru u Brisbaneu gdje je u četvrtfinalu izgubio od Australca Jordana Thompsona. Thompson je u uzbudljivom duelu slavio 5:7, 7:6 (6), 6:3, a 37-godišnji Nadal osjećao je bol i iskoristio je medicinski time-out. Španjolski je as nakon poraza […]

Pretplatite se