Medvjed napao čovjeka na Plitvičkim jezerima

admin
0 0
Read Time:37 Second

U petak navečer na području Plitvičkih jezera medvjed je napao čovjeka, ekskluzivno doznaje portal Lika online. Ravnateljica Opće bolnice Gospić, Sandra Ćubelić, potvrdila im je kako je u tu ustanovu zaprimljen pacijent s ozljedama koje se tretiraju kao lakše tjelesne.

Iako su napadi medvjeda izuzetno rijetki, oni su potencijalno opasni, pa je ovaj muškarac imao sreću.

Iz Policijske uprave ličko-senjske također su potvrdili informacije o napadu. Medvjed je na području naselja Čujića Krčevina, unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, napao muškarca rođenog 1960. godine. Incident se dogodio oko 22.30 sati.

Uz navedeno, u petak navečer u gospićku bolnicu primljeni su i pacijenti koji su pretrpjeli ozljede nakon napada psa i stršljena. Srećom, pritom su zadobili samo lakše tjelesne ozljede.

 

 

Posušje info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Šanse za ulazak BiH u EU do 2030.godine

Perspektiva prijema novih članica u Europsku uniju (EU) do kraja mandata buduće Europske komisije (EK) izgleda optimističnije nego ikada u posljednjem desetljeću. I ako ne dođe do punopravnog članstva jedne nove članice, realno je očekivati da do kraja ovog desetljeća, barem jedna zemlja zaključi pregovore o članstvu i samo čeka […]

Pretplatite se