Papa Franjo odgovorio hoće li u mirovinu poput svog prethodnika

admin
0 0
Read Time:46 Second
”Ostavka je mogućnost otvorena za sve pape”, rekao je papa Franjo…
Papa Franjo je rekao da bi mogao slijediti primjer svog prethodnika Benedikta XVI i jednog dana otići u mirovinu, naglašavajući da to trenutno nije na dnevnom redu, prenosi Ansa. ”Ostavka je mogućnost otvorena za sve pape”, rekao je Franjo voditelju televizijske emisije Fabiju Faziju u emisiji Che Tempo Che Fa na kanalu Nove u nedjelju navečer. ”Ali trenutno to nije u centru mojih misli”, kazao je papa.
Argentinski pontifik je dodao da žudi za povratkom u domovinu, jer tamo nije bio 10 godina, i rekao da će u kolovozu otputovati u Polineziju. Franjo je branio svoju odluku da dozvoli gay parovima da budu blagoslovljeni, dodajući da “postoji cijena koju treba platiti u smislu samoće”.
Rekao je da je zabrinut zbog ratova širom svijeta i “drame” migranata i “djece koja bivaju odbačena i koja se više ne smiješe”. ”Ovo je kriminalno”, rekao je.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Europsko prvenstvo u rukometu za Martinovića je završeno

Ivan Martinović završio je svoj ovogodišnji nastup na Euru nakon jučerašnje ozljede ramena na utakmici s Austrijom, potvrđeno je iz HRS-a. “I dalje imamo sve u svojim rukama, ako dobijemo Rumunjsku možemo biti prvi u grupi. Najgore što se dogodilo je to što smo izgubili Ivana Martinovića koji ima težu […]

Pretplatite se