RASPRAVA NA GRADSKOM VIJEĆU ŠIROKI BRIJEG – O IZGORJELOJ GIMNAZIJI I RADNOM MJESTU SPREMAČICE

admin
0 0
Read Time:38 Second

Nešto burniji početak 32. sjednice Gradskog vijeća Široki Brijeg. Pod nerazjašnjenim okolnostima jedan vijećnik napušta vijeće. Naime, vijećnik Josip Grbešić (HSP BiH) zahvalio se i poželio sve najbolje svima te pozdravio svoju kolegicu Juliju, majku šestero djece, nakon čega je napustio gradsku vijećnicu.

Ovim potezom iznenadio je nazočne, a razlozi ostavke na mjestu gradskog vijećnika za sada nisu poznati. Na njegovo mjesto trebao bi sjesti sljedeći kandidat s njegove liste po broju glasova.

Također, vijećnik Dario Hrkač imao je primjedbu na dnevni red sjednice gdje je naknadno dodana jedna nova točka dnevnog reda.

S gradonačelnikom Grada Širokog Brijega gospodinom Mirom Kraljevićem porazgovarali smo o rekonstrukciji Gimnazije fra Dominika Mandića na kojoj je podsjetimo 23. siječnja izbio požar. Opširnije u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ŠTO DALMATINCI RADE KADA ZAVRŠI LJETNA SEZONA?

Posjetili smo Grad Makarsku koja je danas turističko sjedište s brojnim hotelima, vilama i pansionima, kvalitetnom i raznovrsnom ugostiteljskom ponudom, bogatim zabavnim, sportskim i kulturnim sadržajima. Hrvatska obala je raj za ribare. Za njih je cijela godina radna i uživaju u svakom danu. A nas je zanimalo kako lokalno stanovništvo […]

Pretplatite se