Miholjsko ljeto i početkom studenog

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas u Bosni najavljuju umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu oblačnost.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom poslijepodneva ponegdje na sjeveru Bosne je moguća slaba kiša. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stupnjeva.

Za sutra je najavljeno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a najviša dnevna temperatura od 18 do 24, na jugu do 27 stupnjeva.

U četvrtak pretežno sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove, u jutarnjim satima i prije podne, magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 7 do 14, na jugu do 17, a najviša dnevna temperatura od 18 do 25 stupnjeva.

U petak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura od 7 do 14, na jugu do 17, a najviša dnevna temperatura od 18 do 25 stupnjeva.

Dugoročna progroza govori kako će i tijekom vikenda biti slično vrijeme, a Miholjsko ljeto će ući i u studeni jer trenutno stoji da će 1. i 2. studenog biti sunčano s temperaturama oko 25 stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pao je WhatsApp

Korisnici diljem svijeta žale se na probleme s WhatsAppom, a prema stranici DownDetector, aplikacija je prestala ispravno funkcionirati negdje oko devet ujutro. Najviše korisnika žali se da im aplikacija ne želi isporučiti niti primati poruke. Još uvijek nije jasno koliko je problem raširen, ali WhatsApp je počeo slati poruke na […]

Pretplatite se