Speleološko društvo “Mijatovi dvori” izabralo nova upravna tijela

admin
0 0
Read Time:44 Second

Na redovitoj godišnjoj izvještajnoj skupštini speleološkog društva “Mijatovi dvori” održanoj u petak održana je i izborna skupština, priopćeno je iz spomenutog društva.

Sudjelovalo je 16 članova, a birali su se tajnik, članovi upravnog odbora i nadzorni odbor, dok je predsjednik društva ostao Domagoj Madunić.

Nakon četiri godine mandata, Stipana Dilbera na mjestu tajnika zamijenit će Mate Radoš.

Za predsjednika skupštine izabran je Stipan Dilber, a uz njega članovi upravnog odbora su Domagoj Madunić, Mate Radoš, Josip Marković i Andrias Bartulić.

Novi članovi nadzornog odbora su Ivan Baković, Mario Sučić i Vinko Šarac.

„Zahvaljujemo bivšem tajniku Stipanu Dilberu na uspješno odrađenom mandatu od 4 godine na mjestu tajnika društva, gdje je kroz svoj vrijedni rad uspješno napisao i sudjelovao s preko 15 projekata za korist i dobrobit društva. Hvala! Također, novoj upravi želimo puno sreće u daljnjem radu i istraživanju“, objavilo je speleološko društvo Mijatovi dvori.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ni građanima u FBiH uskoro se više neće tražiti "još jedan papir"

Po riječima federalnog ministra pravosuđa Vedrana Škobića, najprije će se u FBiH digitalizirati ta razina vlasti, nakon čega će uslijediti proces prema županijama i općinama. Trenutačno se stvaraju zakonske pretpostavke za realizaciju toga posla. Nakon što je nedavno Uprava za neizravno oporezivanje izdala dokument za digitalni potpis ministru prometa i […]

Pretplatite se