Popis policijskih upravi i postaja gdje možete izraditi osobnu iskaznicu RH

admin
0 0
Read Time:41 Second

Ministarstvo unutarnjih poslova je od 24. srpnja građanima omogućilo podnošenje zahtjeva za izdavanje osobnih iskaznica u bilo kojoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji koja obavlja upravne poslove.

Građanima će se tako olakšati ishođenje osobne iskaznice i izbjegavanje gužvi u velikim policijskim upravama, jer mogu podnijeti zahtjev za izdavanje osobne iskaznice u okolnim policijskim postajama ili u drugim policijskim upravama.

Izrađene osobne iskaznice građani će preuzeti u policijskoj upravi ili postaji u kojoj su podnijeli zahtjev za izdavanje.


Foto:mup.hr

Navedeno ukidanje mjesne nadležnosti pri podnošenju zahtjeva za izradom nove osobne iskaznice trajat će do 31. kolovoza 2024. godine, o čemu će građani biti obaviješteni putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.

Popis svih policijskih postaja u Republici Hrvatskoj koje obavljaju upravne poslove i u kojima građani mogu podnijeti zahtjeve za izdavanje osobnih iskaznica, možete pogledati ovdje

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Otvoren 34. Mladifest: Papa Franjo poslao poruku mladima u Međugorju

Foto: Radio Međugorje Ovogodišnji Međunarodni molitveni susret mladih otvoren je sinoć molitvom krunice i svetom misom koju je predslavio apostolski nuncij u BiH Francis Assisi Chullikatt, a u koncelebraciji je bilo 486 svećenika. Prije mise apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorju pročitao je poruku koju je sudionicima Mladifesta […]

Pretplatite se