PUB KVIZ U LJUBUŠKOM S DEANOM KOTIGOM

admin
0 0
Read Time:38 Second

U Ljubuškom je održan Pub kviz sa Deanom Kotigom. Popularnim kvizomanom koji je trenutno lovac u Potjeri i Super potjeri. Inače, ovaj pub kviz je održan u sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog, u organizaciji Turističke zajednice Ljubuški i HKD Napredak podružnica Ljubuški.

Na ovom “najklasičnijem kafanskom pub kvizu” kako ga je Kotiga nazvao, sudjelovala je 41 ekipa zanimljivih imena poput Kulturološka sirotinja, Kotiga smjestio, Parno kazalište, Harry potjera i mnogi drugi.

Prvo mjesto s fantastična 45 boda od 50 osvojila je ekipa “Rogotinaikos”, ekipa “Op Šic” imala je 43 boda od 50, te zaslužila drugo mjesto, dok su “Jedva se okupili” s 42.5 boda završili na trećem mjestu. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PLAVO-BIJELA NOĆ U POSUŠJU OKUPILA VIŠE OD 500 UZVANIKA

Povodom 74. rođendana HŠK Posušje prvi put je održana “Plavo – bijela noć” koja je okupila preko 500 uzvanika. Svečanost je službeno otvorio načelnik općine Posušje Ante Begić. Večer je bila posvećena donatorima, sponzorima, pokroviteljima, navijačima, simpatizerima, prijateljima kluba koji su ključni za postizanje uspjeha i ostvarenja sportskih ciljeva. Uz […]

Pretplatite se