ZAPISI IZ ŽIVOTA fra ĆIRE LOVRIĆA

admin
0 0
Read Time:42 Second

Dobro pisci često se dotiču života. Zapisati nešto sebi od sebe da ostane kao trag u vječnosti i zapis jednog vremena. Isto tako fra Ćiro Lovrić izražava najdublje emocije kroz svoje pero i riječima daje jasnu sliku življenja u hodu ovog života. A u hodu zamječujemo sve oko sebe i primamo srcu one drage ljude da zajedno prolazimo u prolaznost.

U župi Vidoši posjetili smo fra Ćiru Lovrića koji nam je ispričao o svojim rokovnicima koje je započeo pisati još davne 1991. godine a danas ima 49 rokovnika. Fra Ćiro je član Društva hrvatskih književnika Herceg – Bosne još od 2000.godine.

U svoje rokovnike svakodnevno zapisiva događanja oko njega i ono što je njemu zanimljivo. Više o zapisima iz života fra Ćire Lovrića pogledajte u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

“Sine Božji budi faljen” po prvi put u Središnjoj Bosni

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Imotski u subotu 17. veljače 2024. nakon večernje svete mise, po prvi put u Središnjoj Bosni i to u župi Presvetog Trojstva u Novom Travniku, predstavit će se Korizmena baština Imotske krajine koncertom u sklopu projekta „Sine Božji budi faljen” koju će izvesti preko 80 […]

Pretplatite se