TREĆI SIMPOZIJ DOMA ZDRAVLJA TG I HRVATSKOG SESTRINSKOG DRUŠTVA HITNE MEDICINE TG

admin
0 0
Read Time:36 Second

U Tomislavgradu održan je Treći simpozij Doma zdravlja Tomislavgrad i Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine. Sudionici simpozija nazočili su stručnim predavanjima, praktičnim obukama i radionicama u svrhu poboljšanja kvalitete pružanja izvan bolničke hitne medicinske pomoći koja se primjenjuje u svakodnevnoj praksi.

Na simpoziju ovoga je puta okupljeno oko 300 mladih zdravstvenih djelatnika hitne medicinske pomoći, liječnika i medicinskih sestara i tehničara iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Dvodnevni simpozij održava se pod pokroviteljstvom Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Zagreb, Republike Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije i Općine Tomislavgrad, a nastavak ovoga hvalevrijednog projekta očekuje se na četvrtome Simpoziju Doma zdravlja Tomislavgrad i Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine, na istome mjestu. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zašto tako malo Nijemaca živi u vlastitoj nekretnini?

Stopa vlasništva u konačnici također ovisi o regiji u Njemačkoj. Ona je posebno niska u većim njemačkim gradovima: primjerice u Berlinu manje od 14 posto. Slično je i u metropolama Frankfurtu, Hamburgu, Kölnu i Münchenu. U ruralnim sredinama, pak, znatno više ljudi živi u svoja četiri zida, nešto više od […]

Pretplatite se