Ajfelov toranj zatvoren za posjete zbog štrajka osoblja

admin
0 0
Read Time:46 Second

Ajfelov toranj, jedna od najvećih svjetskih turističkih atrakcija, zatvoren je u ponedjeljak nakon što je osoblje stupilo u štrajk, rekli su sindikati AFP-u.

Štrajk, koji je sazvan u znak protesta zbog načina na koji se spomenikom financijski upravlja, mogao bi biti produžen, rekli su.

Operater tornja, SETE, rekao je na svojoj web stranici da će “posjete spomeniku biti prekinute u ponedjeljak”.

Savjetovao je vlasnicima ulaznica da provjere njegovu web stranicu prije nego što se pojave ili da odlože posjetu. Od vlasnika e-ulaznica zatraženo je da provjere svoju e-poštu za dodatne informacije.

Ova obustava je drugi štrajk na Ajfelovom tornju u roku od dva mjeseca iz istog razloga.

Sindikati su kritizirali operatera SETE zbog njegovog poslovnog modela za koji kažu da se zasniva na prenapuhanoj procjeni budućeg broja posjetitelja, dok procjenjuju troškove izgradnje.

Ajfelov toranj – najpoznatija znamenitost Pariza – godišnje privlači skoro sedam milijuna posjetilaca, od kojih su oko tri četvrtine stranci.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

HNS nastavlja predvoditi europsku integraciju BiH, poziva na dogovor i usvajanje reformskih zakona

Izraženo je očekivanje za što skorijim postizanjem dogovora političkih lidera i usvajanjem preostalih reformskih zakona koji će pomoći da BiH u ožujku ostvari otvaranje pregovora s EU. Osma sjednica Predsjedništva HNS-a BiH na kojoj je govoreno o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, aktivnostima vezanima za izmjene izbornog zakonodavstva te otvaranju […]

Pretplatite se