Vlada HBŽ: Ministrica Novković-Pećanac posjetila Dom zdravlja u Drvaru

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

U četvrtak, 22.02.2024. godine, ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije Dijana Novković-Pećanac boravila je u radnoj posjeti Domu zdravlja u Drvaru, gdje se sastala sa direktorom ove javne zdravstvene ustanove Slavkom Rogićem, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Tijekom posjete, ministrica i direktor razgovarali su o stanju i problemima sa kojima se suočava Dom zdravlja u Drvaru, kao i o mogućnostima za poboljšanje kvaliteta pružanja primarne zdravstvene zaštite u Drvaru. Dom zdravlja u Drvaru, sa ambulantom u Bosanskom Grahovu kao jedinicom u svom sastavu jedna je od najvažnijih javnih ustanova za stanovništvo ovih lokalnih zajednica, koje je uglavnom starije životne dobi, i kom je pružanje primarne zdravstvene zaštite od vitalnog značaja.

Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i Vlada Hercegbosanske županije u proteklih nekoliko godina pružili su značajnu financijsku podršku Domu zdravlja u Drvaru, te time doprinijeli rješavanju gorućih problema i pozitivnom financijskom izvještaju ove javne zdravstvene ustanove za 2022. i 2023. godinu.

Ministrica Novković-Pećanac najavila je da će Ministarstvo, kao i Vlada, u skladu sa raspoloživim materijalnim sredstvima nastaviti pružati podršku svim javnim zdravstvenim ustanovama u Hercegbosanskoj županiji, te će u tom cilju obaviti radne posjete domovima zdravlja u svim općinama Hercegbosanske županije, kao i županijskoj bolnici.

Vlada HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ova zemlja je najskuplja za odgoj djece

Studije koje je objavio institut za istraživanje stanovništva,otkrile su da je prosječna državna cijena podizanja djeteta od rođenja do 17. godine oko 74.800 dolara. Prema najnovijim izvještajima, Kina je najskuplje mjesto za odgajanje djece. Upravo ovo je razlog zašto se žene sve manje odlučuju da imaju više djece, pa iako […]

Pretplatite se