Širokobriježani osvojili najviši vrh Balkana

admin
0 0
Read Time:39 Second
Planinari iz Širokoga Brijega Darko Jelić i David Galić osvojili su vrh Musala (2.925 m/nv) – najviši planinski vrh Balkana i Bugarske.

Članovi Hrvatskog planinarskog društva Čvrsnica na uspon su krenuli u petak ujutro sa skijališta Borovec, a prvi dio uspona išao je do doma Ledeno jezero na 2.720 metara nadmorske visine (m/nv).

Nakon dosta propadanja kroz duboki snijeg, što nam je uzelo dosta vremena i snage, do doma stižemo malo prije 15:00 sati. Ostavljamo dio opreme i krećemo na završni uspon koji je dosta strm i osiguran čeličnom sajlom, navode planinari.

Na vrh Musala uspeli su se u 16:00 sati, nakon čega su se spustili u spomenuti dom gdje su prenoćili te su se u subotu ujutro krenuli spuštati prema polaznoj točki.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gotovo polovina građana u BiH i susjedstvu ne može otići ni tjedan dana na odmor

Značajan je broj i onih koji će zbog visokih cijena, malih kućnih proračuna i opće krize ostati u svojim kućama zbog nemogućnosti da sebi priušte bar tjedan dana godišnjeg odmora Mnogi ljudi u mjesecima prije godišnjih odmora već podsvjesno tragaju i razmišljaju o destinacijama na kojima će provesti svoje zaslužene […]

Pretplatite se