Mostar: Uhićen 46-godišnjak zbog krađe kipa Brucea Leeja

admin
0 0
Read Time:52 Second
Mostarska policija pronašla je kip Brucea Leeja koji je ukraden protekloga vikenda iz parka Zrinjevac u Mostaru te uhitila osumnjičenog.

Nakon opsežno provedene kriminalističke istrage lišila je slobode osobu inicijala D.P. (1978.) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je otuđio kip Bruce Leeja iz parka Zrinjevac u Mostaru, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ).

Kako ističu, u istrazi su sudjelovali članovi Policijske uprave Mostar – Odjel kriminalističke policije, a istraga nije bila jednostavna.

Kriminalistička istraga je bila komplicirana iz više razloga, a pogotovo zato što park Zrinjevac nema videonadzor. Unatoč svim otežavajućim okolnostima inspektori Odjela kriminalističke policije PU Mostar uspjeli su za kratko vrijeme utvrditi identitet osumnjičenog, lišiti ga slobode i pronaći predmetni kip, koji je oštećen, naveli su iz MUP-a HNŽ.

Iz MUP-a su ranije priopćili “da je podesnim alatom s postolja prepilan i otuđen kip” te da je izvršen očevid.

Statua Brucea Leeja postavljena je u parku Zrinjevac 2005. godine, a djelo je hrvatskog akademskog kipara Ivana Fijolića.

jabuka.tv Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Marca: Ancelotti sprema malu revoluciju. Najveći dobitnik bit će Modrić

REAL MADRID u nedjelju od 18:30 u utakmici 28. kola španjolske La Lige na Santiagu Bernabeuu dočekuje Celtu Vigo, a Marca navodi kako Carlo Ancelotti za tu utakmicu priprema “malu revoluciju” u prvih 11. Kako navodi španjolski medij sa sjedištem u Madridu, inače uvijek sjajno upućen u zbivanja u Realu, […]

Pretplatite se