Ovo je sastav Dinama koji lovi četvrtfinale Konferencijske lige

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

DINAMO od 18:45 u Solunu protiv PAOK-a igra uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Momčad Sergeja Jakirovića donijela je u Grčku prednost od dva gola, koja je u Maksimiru zabio Bruno Petković, i na pragu je još jednog četvrtfinala europskih natjecanja.

Dinamo je u Maksimiru bio vrlo dobar, ali će u uzvratu imati jako težak zadatak na zloglasnom stadionu Toumba. “Grobnica”, u prijevodu s grčkog, inače je prava PAOK-ova utvrda, ali u zadnje vrijeme donedavno vodeća momčad grčkog prvenstva na njoj ne zna za pobjedu.

PAOK u lošoj formi

U zadnje četiri domaće utakmice, PAOK je na Toumbi upisao tri poraza i remi. S AEK-om je odigrao 2:2, onda izgubio od Panathinaikosa 1:0 i Olympiakosa 4:1, da bi u zadnjem kolu izgubio gradski derbi od Arisa 1:0. No, unatoč lošijoj formi protivnika i dobrom rezultatu iz prve utakmice, Dinamo maksimalno ozbiljno shvaća uzvrat u Solunu.

U tom susretu bit će puno promjena u odnosu na utakmicu sa Slavenom (5:2), ali ne u odnosu na prvi dvoboj s Grcima na Maksimiru. Sergej Jakirović će ponovno izvesti najjači mogući sastav s eventualno sitnijim promjenama u prednjoj liniji.

Dinamo je u dvije utakmice s Betisom pokazao da može biti pragmatičan i strpljiv protiv momčadi koja ga napada. A PAOK će svakako morati napasti Dinamo jer nema što čekati s obzirom na dva gola minusa. To je igra koja je Dinamu savršeno odgovarala u Sevilli gdje je preko brzih igrača često dobro izlazio, ali mu je nedostajao zadnji pas.

Na golu će biti Nevistić, stoperi Bernauer i Theophile-Catherine, a desnog beka će ponovno igrati Stefan Ristovski. Postojala je opcija da će se Takuya Ogiwara oporaviti za ovu utakmicu, ali to se nije dogodilo pa će na beka opet Mauro Perković.

Hoxha ispred Vidovića

U veznoj liniji promjena neće biti. Mišić i Sučić igrat će iza Baturine, desno krilo će najvjerojatnije igrati Takuro Kaneko, a lijevo Arber Hoxha. Jakirović je nakon utakmice protiv Slavena rekao da Kosovaru možda i previše vjeruje, ali za kontraški nogomet na Toumbi trebat će mu Hoxhina brzina. Opcija je Vidović, ali je Hoxha ipak prodorniji.

Na desnom krilu mogao bi igrati Dario Špikić, ali Kaneko je trenutačno u prednosti i on se očekuje od prve minute. U napadu neće biti nikakvih iznenađenja. Tu poziciju i kapetansku traku oko ruke uzet će Bruno Petković.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ova županija je danas ukinula participaciju (famoznu markicu)

Skupština Županije Sarajevo usvojila je danas Odluku o ukidanju participacije, odnosno izglasala je stavljanje izvan snage Odluke o stavljanju izvan snage Odluke o osobnom sudjelovanju osiguranih osoba u troškovima korištenja zdravstvene zaštite i snošenju troškova liječenja na teritoriju Županije Sarajevo, koja je bila na snazi još od 2000. godine, uz […]

Pretplatite se