Jakirović: Zanima me reakcija ekipe. Nema više Europe, fokus je na prvenstvu i Kupu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

DINAMO u nedjelju gostuje kod Rudeša u 27. kolu SuperSport HNL-a nakon što je u četvrtak visokim porazom od PAOK-a ispao u osmini finala Konferencijske lige. Na tu utakmicu još jednom se osvrnuo Dinamov trener Sergej Jakirović, a onda je najavio i susret s Rudešom.

Jeste li napravili dubinsku analizu poslije PAOK-a?

Jučer smo malo obratili pažnju na to jer je ritam takav da se okrećemo novoj utakmici. Skrenuli smo pažnju na stvari koje nisu bile dobre, u prvom dijelu smo podbacili u mnogim segmentima. PAOK je dominirao, a mi smo im poklonili dva gola. Puno smo radili na obrambenom prekidu, ali nismo bili na nivou. Veseli nas da je momčad dobro reagirala u drugom dijelu, vratili smo se u igru, ali nismo iskoristili svoje prilike i četvrti gol nas je dotukao.

U čemu je bio najveći problem, u psihološkom ili energetskom momentu ili u tim prekidima?

Nijedan prekid nismo očistili. Vidjelo se da imamo problema, zonski čuvamo, ali nismo bili sinkronizirani. Može biti i psihološki utjecaj, PAOK je dobio ogroman vjetar u leđa s prva dva gola. U prvom dijelu se činilo da nemamo kvalitetnu energiju, a u drugom se ona totalno promijenila, pogotovo kad smo smanjili. Možemo žaliti za prolivenim mlijekom, ali idemo dalje.

Slijedi Rudeš…

Zanima me reakcija, kvalitetna energija, naša izvedba. Moramo biti na maksimumu, sad više nema Europe, sav fokus je na prvenstvu i Kupu. Vidjet ćemo tko se kako osjeća, ali odabrat ćemo najbolje što imamo u ovom trenutku.

Svaka utakmica je zahtjevna i svaku moraš odraditi na maksimalnom nivou. Imamo iskustvo s Rudešom iz jesenskog dijela gdje smo nekako pobijedili 1:0. Nisu se pokazali kao bezazlen protivnik, ali mi moramo pokazati da imamo pobjednički gard i da nas ne zanima ništa osim tri boda.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska srušila Njemačku i izborila Olimpijske igre

Hrvatska muška rukometna reprezentacija praktički je osigurala plasman na Olimpijske igre koje će se održati u Parizu od 26. srpnja do 11. kolovoza nakon što je u 2. kolu kvalifikacijskog turnira u Hannoveru ostvarila i drugu pobjedu svladavši domaćina Njemačku s 33-30 (16-10). Izabranici Dagura Sigurdssona nakon dva kola ima […]

Pretplatite se