MODERNIZACIJA ŠUMARSTVA U BiH – OPĆINA KUPRES

admin
0 0
Read Time:47 Second

 

Povodom Međunarodnog dana šuma na Kupresu Adria Ski održana je deveta po redu konferencija “Modernizacija šumarstva u BiH”.

Organizatori konferenciju su Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres i Hrvatski drvni klaser, kao i podrška od strane predstavnika Drvnog klasera Hercegovine, Gospodarske/ Privredne komore FBiH ali i domaćina općine Kupres.

Glavna tema ovogodišnje konferencije bila je „Globalni utjecaj na cijene i tržište“. Cilj konferencije je objektivno i ažurno informiranje sudionika i gostiju, a jedan od programskih prioriteta odnosi se na mogućnosti financiranja sektora šumarstva i drvne industrije iz fondova EU, kao i usklađivanje politika EU-a i BiH u području šumarstva, te primjena novih tehnologija (AI), odnosno modernizacija svih djelatnosti u lancu šumarstvo-prerada drva.

Više o ovom promjenjivom vremenu ali i svijetu u kojem živimo te samim šumama kao najvažnijem izvoru svježeg zraka pitali smo dekana Univerziteta u Sarajevu. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Najava utakmice: HKK Tomislav sutra igra protiv Brotnja

U okviru 16. kola seniorskog prvenstva Herceg-Bosne HKK Tomislav Jako Bau će sutra, 24. ožujka gostovati u Čitluku kod HKK Brotnjo. Nakon poraza na domaćem parketu od Širokog 2, seniori moraju pobijediti kako bi ostali u borbi za play off. Početak utakmice je u 19 sati. Dodajmo i da iako […]

Pretplatite se