25.SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA TOMISLAVGRAD

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

U općinskoj vijećnici u Tomislavgradu održana Dvadeset peta redovita sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad, a na dnevnom redu našlo se devetnaest točaka.

Vijećnicu su razmatrali i usvojili Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnog interesa za rekonstrukciju/izgradnju regionalne ceste R420 dionica granica sa Zapadnohercegovačkom županijom križanje sa lokalnom cestom Zidine – Mijakovo Polje

Na dnevnom redu našao se i Prijedlog Odluke o visini troškova legaliziranja bespravno izgrađenih građevina i građevina privremenog karaktera gdje je javnost upoznata da će se za postojeće bespravno izgrađene građevine zahtjev za legalizaciju istih moći podnijeti u roku od 12 mjeseci od dana stupanju na snagu Zakona, a dokumenti koji se prilažu uz zahtjev moći će se priložiti najkasnije 12 mjeseci nakon podnošenja zahtjeva. Ukoliko fizičke i pravne osobe propuste rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju bespravno izgrađenih građevina, takve građevine se neće moći legalizirati.

Kao jedan od bitnih strateških dokumenata na dnevnom redu se našao i Nacrt Prostornog plana općine Tomislavgrad za razdoblje od 2017. do 2037. godine.

Vijećnici su primili na znanje i sudjelovali u raspravi o Informaciji o stanju sigurnosti na području odgovornosti Policijske postaje Tomislavgrad za 2023. godinu i Informaciji o stanju kriminaliteta na području odgovornosti Policijske uprave Tomislavgrad za 2023. godinu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obredi Velikog tjedna po prvi put u Masnoj Luci

Franjevačka kuća molitve Masna Luka na svojim službenim stranicama obznanila je kako će po prvi put imati obrede Velikog tjedna. Misa večere Gospodnje na Veliki četvrtak bit će održana u 18:00 sati, dok je Put križa u petak s početkom u 12:00 sati kod crkve Gospe Snježne na Barzonji (kod […]

Pretplatite se