Čudo od čokolade – recept koji će vas oduševiti

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Čudo od čokolade je jednostavan čokoladni kolač naglašenih okusa! U nastavku ti donosimo provjereni recept gastro blogerice Nevene Josipović za čudo od čokolade u kojem će uživati sve generacije.

Čudo od čokolade je pravo gastronomsko čudo koje će te oduševiti na prvi zalogaj! Riječ je o kremastim čokoladnim kockama koje se pripremaju u tren oka, a sastoje se od čokoladnog biskvita i bogate kreme od slatkog vrhnja i tamne čokolade.

Zašto baš čudo od čokolade? Jer je glavni sastojak čokolada, a čudo je zbog izuzetne sočnosti uz koju su se višnje idealno uklopile.

Čudo od čokolade – omiljeni desert

Brze i jednostavne pripreme, čudo od čokolade možeš poslužiti kao popodnevni zalogaj ili ga pak možeš poslužiti i za vrijeme blagdana. Moj savjet pri izradi ovog kolača je da rubove kalupa u kojem ćete peći biskvit ne premazujete kako bi vam krema ostala na površini kolača.

Čudo od čokolade možeš pripremiti i s voćem, primjerice s bananama ili jagodama, a ovog puta donosimo ti recept za čudo od čokolade s višnjama koje se odlično sljubljuju s bogatim okusima čokolade. Recept je zaista jednostavan i brz, a okus je fantastičan. Svakako isprobaj čudo od čokolade i oduševi najmilije domaćom i ukusnom čokoladnom slasticom.

SASTOJCI 
– jaje 5 kom
– šećer kristal 5 žlica
– suncokretovo ulje 100 ml
– mlijeko 100 ml
– kakao prah 3 žlica
– oštro brašno 6 žlica
– prašak za pecivo 0,50 kom
– kompot od višanja 1 kom
– slatko vrhnje 500 ml
– tamna čokolada 300 g

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sve više korisnika interneta u BiH

Ukupan broj internet priključaka putem fiksne mreže u BiH u četvrtom kvartalu lani iznosio je 907.951 i veći je za 3,7 posto u odnosu na isto razdoblje 2022. godine. Ukupan broj fiksnih telefonskih linija u posljednjem tromjesečju iznosio je 472.720 i manji je za 6,4 posto u odnosu na isto […]

Pretplatite se