Tijekom boravka u Banja Luci, Zvonko Milas, nositelj liste i kandidati HDZ-a u XI. izbornoj jedinici posjetili su i banjolučku biskupiju

admin
0 0
Read Time:57 Second
Tijekom boravka u Banja Luci, Zvonko Milas, nositelj liste i kandidati HDZ-a u XI. izbornoj jedinici posjetili su i banjolučku biskupiju. Još jedanput su čestitali novoimenovanom biskupu zahvalivši mu na svemu što čini za Hrvate katolike banjolučke biskupije. Milas je izrazio uvjerenje kako će i u narednom razdoblju dodatno jačati međusobnu suradnju.
„Katolička crkva i banjolučka biskupija su nerijetko Hrvatima Sjeverozapadne Bosne bile jedini oslonac. Danas to više nije tako – hrvatska vlada, na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem bila je i ostala pouzdan partner s istim zajedničkim ciljem: stvaranje boljih uvjeta za održivi ostanak i povratak Hrvata u entitet Republike Srpske ali i cijele BiH“, poručio je Milas.
Mons. Željko Majić, banjolučki biskup izrazio je zahvalnost hrvatskoj vladi, koja svojim aktivnim zalaganjem i konkretnim naporima pokazuje duboku privrženost prema hrvatskom narodu koji živi u ovom dijelu BiH.
“Brojni su projekti banjolučke biskupije koje podržava hrvatska vlada – od izgradnje dječjeg vrtića, Doma za starije i nemoćne do potpore radu KŠC-a Ivan Merz. To je jasan signal i snažan pokazatelj brige, ljubavi i pažnje”, naglasio je biskup Majić.
HDZ XI. IZBORNA JEDINICA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hajduk – Dinamo: Borba za finale Kupa na Poljudu

Večeras od 19 sati igra se novi derbi između Hajduka i Dinama u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu. Četiri dana nakon poraza od Dinama (0:1) kojim su praktički ispali iz utrke za naslov prvaka, Bijeli se okreću borbi za finale Kupa, ali bitno oslabljeni. Ne mogu računati na Marka Livaju koji je ozlijedio […]

Pretplatite se