Hrvatska pošta Mostar predstavlja novitete na Sajmu gospodarstva u Mostaru

admin
0 0
Read Time:59 Second

Hrvatska pošta Mostar s ponosom najavljuje svoj nastup na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru gdje će, kako navode, predstaviti novosti na svom štandu svim posjetiteljima Sajma i korisnicima njihovih usluga.

Inovacija u dostavljanju pošiljaka Brze pošte 1323 na Postbox uređajima jedna je od zanimljivosti koja će biti prezentirana na ovogodišnjem Sajmu. Svi posjetitelji će moći preuzeti prigodne poklone upravo na Postboxu, navode iz HP Mostar.

Također, svi, dodaju, njihovi korisnici sada imaju priliku pridružiti se Viber poslovnom kanalu i koristiti Viber bot-a Brze pošte 1323. Ova platforma omogućava ne samo još bržu razmjenu informacija o dostavi pošiljaka, već donosi i brojne druge pogodnosti koje će dodatno olakšati iskustvo korisnika.

Već tradicionalno Hrvatska pošta Mostar na Sajmu predstavlja sve novosti vezane za asortiman Devia dodatne opreme za mobitele koja je dostupna u poštanskim uredima i online na www.epostshop.ba te u maloprodajama njihovih renomiranih partnera.

-Na Sajmu ćemo održati i proglašenje najljepše poštanske marke iz 2023. godine i izvlačenje dobitnika nagradne igre „Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!“.

Hrvatska pošta Mostar poziva sve posjetitelje Sajma da im se pridruže na njihovom štandu te da zajedno obogate ovogodišnje izdanje Sajma gospodarstva u Mostaru.

HT POŠTA MOSTAR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dinamo nikad bliži nagradi od 35 milijuna eura. Treba pomoć imenjaka iz Kijeva

AKTUALNI prvak Hrvatske Dinamo ima sedam utakmica do kraja prvenstvene sezone u SuperSport HNL-u. Trenutno je drugi na tablici, s pet bodova i jednom utakmicom manje od Rijeke, kod koje još mora gostovati. Plavi se nadaju da će u završnici lige uspjeti potpuno preokrenuti sezonu i uzeti svoju 25. titulu […]

Pretplatite se