Martini je tek 17 godina, a trenira bika

admin
0 0
Read Time:55 Second

Martina je jedna od rijetkih trenerica koje su se predstavile publici. Tek joj je 17 godina, a svakodnevno pazi i mazi svog Zlatonju koji je postao mezimac.

Borbe bikova sve su popularnija i u Hrvatskoj, u Dalmatinskoj zagori, ali i u BiH. Srećom, nemaju ništa zajedničko s krvavom tradicijom iz Španjolske.

Tako je nedavno i u Živinicama u BiH održana borba bikova, a svu pažnju odnijela je mlada trenerica iz Busovače Martina Batista (17) koja je nastupila sa svojim bikom Zlatonjom. On se, doduše, na kraju ipak nije proslavio.

Tijekom borbe pobjegao je, probio ogradu i napustio improviziranu arenu. Njegova vlasnica Martina bila je pomalo razočarana epilogom, ali potrčala je za njim, primirila ga pa odvela u prikolicu. Drugi put će valjda biti pametnije.

Martina je jedna od rijetkih trenerica koje su se predstavile publici. Tek joj je 17 godina, a svakodnevno pazi i mazi svog Zlatonju koji je postao njezin mezimac. Ne sumnjamo kako će sljedeći put biti hrabriji.

Borbe bikova zapravo su samo njihovo odmjeravanje snaga u kojem se lako procijeni koji je snažniji i hrabriji, životinje se ne ozljeđuju niti stradavaju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bivši glasnogovornik OSCE-a Richard Medić pronađen mrtav u Mostaru

Richard Medić ( 50), bivši glasnogovornik OSCE-a u Mostaru, pronađen je mrtav u stanu u ulici Alekse Šantića u ovom gradu, potvrđeno je za portal “Avaza”. Kako je potvrđeno iz policije, njegovo beživotno tijelo je pronađeno u nedjelju, 23. listopada u 22.30 sati, a o tome ih je obavijestila ekipa […]

Pretplatite se